Gümüşhane

Alp müracaatını yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Alp müracaatını yaptı
Abone ol
Gümüşhane Ülkü Ocakları İl Başkanı Serkan Alp, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler için Milliyetçi Hareket Partisine (MHP) aday adaylığı müracaatını gerçekleştirdi.

Hem deprem bölgesine yönelik hem de SMA hastası Yunus Emre Kaçan bebek için yapılan çalışmalarıyla dikkat çeken Alp, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın müsaadesini aldıktan sonra görevinden ayrılmamak kaydıyla milletvekili aday adaylığı için müracaatını parti genel merkezine gerçekleştirdi.

Müracaatını sosyal medya hesabından duyuran Alp, “Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım beyin müsaadelerini alarak Cumhuriyetimizin 100. yılında, Çanakkale Zaferinin yıl dönümünde 28.Dönem Gümüşhane Milletvekilliği aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım. Başvuru sonrası Hareketimizin Bilge Lideri Devlet BAHÇELİ beyefendiyi ziyaret ederek hayır dualarını aldım. Sefer bizden zafer Allahtan, gayret bizden yardım Cenabı Hak'tan” ifadelerini kullandı.

Serkan ALP kimdir?

1986 yılında doğdu. Gümüşhane’nin Köse ilçe nüfusuna kayıtlı. Ortaöğretimini ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunu Kayseri de tamamladı.2013 yılında Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Yüzme Eğitmeni olarak göreve başladı. Yüzlerce çocuğa yüzme eğitimi verip, Bedensel Engelli çocukların topluma kazandırılması ve sağlıklarına kavuşmaları hususunda çalışmalar yaptı. Ulusal ve yerel basında mesleğiyle alakalı bir çok habere konu oldu.2020 yılında Anadolu Üniversitesi Siyasal Bilimler ve Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Bayburt Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümünde Yüksek Lisans yapmaktadır. Ülkü Ocakları Ortaöğretim Biriminden başlayan teşkilat serüveni 2017-2019 yılları arasında Gümüşhane Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcılığı ve 2020 yılından bugüne Gümüşhane Ülkü Ocakları İl Başkanı olarak görevini ifa etmektedir. Ocak da yaptığı faaliyetlerle kamuoyunda takdirini kazanmış Kürtün ilçesinde Ülkü Ocaklarının açılması, Şiran ve Kelkit ilçesinde ocakların müstakil bir alana taşınıp yenilenmesi ilk defa Asena Teşkilat biriminin kurulup kendilerine ait bir alana kavuşturulması gibi ilklere imza atmıştır. Üniversite Konsey seçimlerinde tüm fakülte ve yüksek okulların tamamında Ülkü Ocakları temsilcileri çıkartılmış ve tarihte bir ilk olarak il merkezi ve ilçelerin tamamında Öğrenci temsilcileri Ocaklı gençler olmuştur. Kendisi Türk Büro-sen iş yeri temsilciliği ve Türkav Gümüşhane şubesinin kurucu yönetim kurulu üyesidir. Göktürkçe okuryazardır. İki çocuk babası olup hanımı da eğitimcidir.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Durdu müracaatını yaptıÖnceki Haber

Durdu müracaatını yaptı

Gümüş deplasmandan 1 puanla döndüSonraki Haber

Gümüş deplasmandan 1 puanla döndü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar