Gümüşhane

Çoruh EDAŞ’tan Gümüşhane bakım ve onarım çalışmalarına 1 milyon liralık yatırım

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çoruh EDAŞ’tan Gümüşhane bakım ve onarım çalışmalarına 1 milyon liralık yatırım
Abone ol
Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), sorumluluk bölgesindeki Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerinde kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sunmak için yatırım çalışmalarına devam ediyor.

Karadeniz bölgesinin beş büyük ilinde elektrik dağıtım hizmeti sunan Şirket, enerji nakil hatlarında enerjinin sorunsuz olarak dağıtımı ve olası arızalar sonucu meydana gelebilecek kesintileri en az düzeye çekmek için planlı olarak periyodik bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerinde kesintisiz enerji yatırımı çalışmalarını sürdüren Çoruh EDAŞ, planlı olarak periyodik bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Şirket, enerji nakil hatlarında enerjinin sorunsuz olarak dağıtımı ve olası arızalar sonucu meydana gelebilecek kesintileri asgari düzeye çekmek için Gümüşhane’de 1 milyon liralık yatırım gerçekleştirdi.

Çoruh EDAŞ, Gümüşhane Yağmurdere dağıtım merkezi üzerinden enerjilendirilen yerleşim yerlerinin yüksek rakımlı olması nedeniyle kış aylarında olumsuz yönde etkilenen enerji nakil hatlarında bakım ve onarım çalışmaları yürütüyor. Şirket, bölgede yıldırıma karşı koruma sistem kurulumu, mevcut topraklama sistemlerinde iyileştirme, ekonomik ömrünü tamamlayan tesis bölümlerinde yenileme, kuş çarpılmalarını önleyici yalıtım çalışmalarına başladı. Çoruh EDAŞ bu kapsamda, bölgedeki bakım – onarım ve yenileme çalışmalarına 1 milyon liralık yatırım sağladı.

Çoruh EDAŞ, artan enerji talebini karşılama, elektrik tüketicilerine kaliteli ve kesintisiz enerji sunma noktasında hizmet bölgesindeki illerde bakım ve onarım çalışmalarını sürdüreceğini belirtti. 

Çoruh EDAŞ, 29 bin 551 kilometrekarelik yüzölçümü üzerinde Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerinde toplam 61 ilçede yaklaşık 1.5 milyon aboneye kesintisiz, kaliteli enerji arzı ve yüksek kalitede dağıtım hizmeti vermek üzere yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Söz konusu 5 ilde bu hizmetlerin en sağlıklı şekilde yürütülebilmesi için proje ve yatırım planlamalarını en son teknolojiyle yapan Çoruh EDAŞ, faaliyet gösterdiği bölgede hizmet kalitesini yükseltmek için çalışma temposunu her geçen gün artırıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bu vebal kimin?Önceki Haber

Bu vebal kimin?

HATİCE SELVİ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR.Sonraki Haber

HATİCE SELVİ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTU...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar