Gümüşhane

Off-Road'da Gümüşhane rüzgarı: GÜMOFF yine kazandı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Off-Road'da Gümüşhane rüzgarı: GÜMOFF yine kazandı!
Abone ol
Gümüşhane Off-Road Kulübü, Ordu'daki zorlu yarışlarda 2 kupa birden kazanarak sezona muhteşem bir başlangıç yaptı.

GÜMOFF Kupalara Doymuyor: 65. Kupa Ordu'dan Geldi

Gümüşhane Off-Road Kulübü Motor ve Doğa Sporları Derneği (GÜMOFF), kurulduğu günden bu yana katıldığı her yarıştan kupa ile dönerek büyük bir başarıya imza atıyor. Bu geleneğini bu yıl da bozmayan ekip, Ordu'da düzenlenen Oksijen Off-Road Festivali'nden 2 kupayla dönerek koleksiyonlarını 65 kupaya yükseltti.

Zorlu Parkurda Nefes Kesen Mücadele

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Oksijen Off-Road Kulübü iş birliğiyle Altınordu ilçesi Melet Irmağı Kültür Otağı Mevkiinde düzenlenen festival, 110 araç ve 220 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Motor gücüne göre farklı kategorilerde düzenlenen yarışlarda, sporcular zorlu parkuru en hızlı ve hatasız şekilde tamamlamak için kıyasıya mücadele etti.

Parkurda zaman zaman zorlu anlar yaşayan sporcuların bu anları nefesleri keserken renkli görüntülere sahne olan yarışlara vatandaşların ilgisi de yoğun oldu.

GÜMOFF ekibi ise 3 araçla katıldığı yarışlarda bir aracın arızalanması sebebiyle iki araçla mücadele etmek zorunda kaldı. Ancak bu durum bile onları durdurmaya yetmedi.

GÜMOFF Zirvedeki Yerini Korudu

Yarışlarda çok zorlu ve çamurlu parkurda "Oksijen Offroad" olarak adlandırılan tepeyi 110 araç içinden çıkmayı başaran sadece 3 araç oldu. Bu 3 araçtan 2’sinin GÜMOFF ekibine ait olması, takımın başarısını gözler önüne serdi.

Yarışlar sonunda S2 klasmanında Recep Şahin ve copilotu Fatih Yavuz birincilik, S1 klasmanında ise Alper Akçay ve copilotu Şenol Kazancı ikincilik kupasını kazanarak büyük bir gurur yaşadı. 

S1 klasmanında yarışan Alper Akçay ve copilotu Şenol Kazancı, genel klasmanda finişi gören tüm araçlar içerisinde en iyi süreyi yapan ikinci ekip olurken birinciyle arasında yalnızca 1 saniye fark oldu.

Yarışların ardından bir açıklama yapan GÜMOFF Başkanı Recep Şahin, sezonu geçtiğimiz yıl Ordu’da kapattıkları ve bu yıl da Ordu’da açtıklarını belirterek çok zorlu parkurda zorlu rakiplere karşı yarıştıklarını ve geleneği bozmayarak Gümüşhane’yi gururlandırmaya devam ettikleri için mutlu olduklarını söyledi.

“Bu zafer hepimizin!”

GÜMOFF’u 2010 yılında kurduklarını ve 2019 yılında başladıkları yarışlarda Gümüşhane’yi başarıyla temsil ettiklerini kaydeden Şahin, “Bu etkinlikteki kaldırdığımız kupalarla birlikte yarışmaya başladığımız 2019 yılından bugüne katıldığımız tüm yarışlarda elde ettiğimiz kupalarımızın sayısını 65’e çıkardık. Bu yılki sezonu Ordu’da açtık. İnşallah Gümüşhane’de de offroad festivalimizi Haziran ayı içerisinde yapmayı planlıyoruz. Bu zafer hepimizin. Her bir GÜMOFF üyesinin emeği ve katkısı bu başarıların arkasındaki en büyük güç bu birliktelik. Önümüzdeki yarışlarda da aynı coşku ve kararlılıkla yol almaya, ekip ruhuyla mücadele ederek kupaları kazanmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Şahin, kendilerini her zaman destekleyen ana sponsorları Niyazoğlu’na, Eskicioğlu Dental Klinik'e, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ekrem Sarı’ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Basketbol Yarı Final Müsabakaları Gümüşhane'de yapıldıÖnceki Haber

Basketbol Yarı Final Müsabakaları Gümüşh...

Muaythai Gençler Türkiye Şampiyonası başladıSonraki Haber

Muaythai Gençler Türkiye Şampiyonası baş...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar