Gümüşhane

Gümüşhane GFB’ den Anlamlı Hareket!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Gümüşhane GFB taraftar grubu, ülkeyi yasa boğan 12 şehit haberi sonrasında, Galatasaray derbisi öncesinde bir araya gelerek Türk Bayrakları ile yürüdü.

Gümüşhane GFB taraftar grubu, ülkeyi yasa boğan 12 şehit haberi sonrasında, Galatasaray derbisi öncesinde bir araya gelerek Türk Bayrakları ile yürüdü.

Gümüşhane’ de faaliyet gösteren Genç Fenerbahçeliler taraftar grubu, Irak'ın kuzeyindeki Pençe - Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 12 askerimizin şehit olması nedeniyle bugün oynanacak olan Galatasaray derbisi öncesinde her sene olduğu gibi bu senede yapmayı planladıkları kortej etkinliklerini iptal ederek, şehitler için yürüyüş düzenledi.

Oynanacak olan derbiden saatler önce Gümüşhane Belediyesi önünde toplanan kalabalık taraftar grubu, ellerinde ki Türk bayrakları ile sloganlar atarak terör örgütü PKK’ya karşı tepkilerini dile getirdi. Üniversite öğrencileri ve yerel halktan oluşan onlarca kişi hep bir ağızdan, “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” , “Ne Mutlu Türküm Diyene” , “Kahrolsun PKK” şeklinde sloganlar attı. Taraftar grubunun protestosuna çevrede ki vatandaşlardan da destek geldi. Atılan sloganlara eşlik eden vatandaşlar her bir ağızdan bağırarak terörü lanetledi. Maç saatine yakın belediye önünden yürümeye başlayan taraftar grubu, Atatürk caddesi boyunca ilerleyerek tepkilerini dile getirmeye devam etti.

“Terörün Her Türlüsünü Lanetliyoruz”

Düzenlenen yürüyüş etkinliği hakkında Gümüşkoza’ya konuşan Gümüşhane Genç Fenerbahçeliler taraftar grubu başkanı Emre Doğan, “İki gündür gelen şehit haberleri, hepimizi yasa boğdu. Şehit olan askerlerimizden bir tanesi de Gümüşhaneli hemşerimiz. Biz Gümüşhane GFB ailesi olarak her sene Galatasaray ve Beşiktaş derbilerinden önce meşaleler ve besteler eşliğinde kortej etkinliği düzenleriz. Bu sene de kortejimiz için hazırlıklarımızı yapmıştık. Ancak Cuma ve Cumartesi günü gelen acı haberler dolayısıyla etkinliğimizi iptal etme kararı aldık. Ülkece çok acı günlerden geçiyoruz. 12 tane şehit verdik. Terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde bir araya gelerek tepkimizi dile getirmek istedik. Bu sebeple vatan uğruna canlarını hiçe sayan kahraman şehitlerimiz için yürüyüş düzenleme kararı aldık. Yürüyüşümüze katılan ve destek veren herkese çok teşekkür ederiz. Hayatını kaybeden tüm şehitlerimizin ruhları şad, mekânları cennet olsun” dedi.   


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kürtün'de Terör Örgütüne Yönelik Operasyon Düzenlendi!Önceki Haber

Kürtün'de Terör Örgütüne Yönelik Operasy...

Kazancı, Gümüş Akademi’nin aralık ayı konuğu olduSonraki Haber

Kazancı, Gümüş Akademi’nin aralık ayı ko...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar