Gümüşhane

Gümüşhane'de "Dünya Kudüs Günü" etkinliği düzenlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gümüşhane'de "Dünya Kudüs Günü" etkinliği düzenlendi
Abone ol
Gümüşhane'de "Dünya Kudüs Günü" dolayısıyla Kudüs Gönüllüleri Platformu tarafından basın açıklaması yapıldı.

Zafer meydanında Kemaliye Camisi önünde bir araya gelen platform üyeleri, İsrail yönetimi aleyhine slogan attı.

Ramazan ayının son cuma gününün Dünya Kudüs Günü olarak anıldığını söyleyen dernek başkanı Abdülkadir Taş,

"Bu sene Dünya Kudüs Günü’nü, bazı İslam ve Arap ülkelerinin gasıp İsrail ile normalleşme ve uzlaşma çabalarına girdiği ve aynı zamanda Kudüs ve Batı Şeria başta olmak üzere tüm Filistin topraklarında İntifada ateşinin yakıldığı bir dönemde ihya ediyoruz. nasıl vahşice bombaladıklarını televizyonlardan yüreğimiz kan ağlayarak seyrettik.Hiç şüphesiz Dünya Kudüs Günü, İslam’ın Günü’dür. Dünya Kudüs Günü, İslam’ın diriliş ve direniş günüdür! Kudüs Günü, Filistin davasının unutturulmasını önlemek için ilan edilmiştir. Mübarek Ramazan ayının son Cuma günü Dünya Kudüs Günü’dür" dedi.

Kudüs’ün kurtuluşunun ümmetin kurtuluşu olduğunu söyleyen Taş,

"Kudüs’ün kurtuluşu ümmetin kurtuluşudur ve Kudüs, yeryüzünün tüm büyük ve küçük şeytanlarına karşı mazlumların direniş kardeşliğinde buluşmasıyla kurtulacaktır. Bizler, Siyonist işgal bitmeden, sürgündeki tüm Filistinliler evlerine dönmeden, küresel emperyalizm bölgemizden kovulmadan, bölge halklarını birbirine kırdırmaya çalışan batıl  düzenler  yıkılmadan, NATO ittifakları dağıtılmadan, Korsan İsrail’in güvenliğini sağlayan Kürecik NATO Radar Üssü sökülmeden, Amerikan üsleri kapatılmadan  Kudüs’ü özgürleşmiş saymayacağız. İslam  Ümmetinin  birlik, kurtuluş ve esenliği ancak ve ancak etnik, ulusal ve mezhebi  çekişmelerden uzak durmakla  ve Kudüs gibi temel ve merkezi bir davada buluşmakla mümkündür. Kudüs, bize izzetin teslimiyette değil, direnişte olduğunu ispatlamıştır.  O halde Kudüs’e sahip çıkmak, böyle bir direniş bilincini diri tutmaktır" şeklinde konuştu.

Gümüşhane'den bir çok kişinin katıldığı etkinlikte özellikle bütün siyasi partilerin temsilciliklerinin olması dikkat çekti. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yunus Emre Bebek Almanya’ya UçuyorÖnceki Haber

Yunus Emre Bebek Almanya’ya Uçuyor

Fiyat performans odaklı Vivo V29 Pro’nun özellikleri belli olduSonraki Haber

Fiyat performans odaklı Vivo V29 Pro’nun...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar