Gümüşhane

Milletvekili Küçük’ten gurbetteki STK’lara ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili Küçük’ten gurbetteki STK’lara ziyaret
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, TBMM’nin tatil edilmesinin ardından İstanbul başta olmak üzere Bursa ve Kocaeli’de ki Gümüşhane STK’larını ziyaret etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) 16 Ocak tarihine kadar tatil edilmesinin ardından İstanbul başta olmak üzere Bursa ve Kocaeli’de bulunan Sultanbeyli Gümüşhane İli Derneği, Pehlivantaş Köy Derneği, Sultanbeyli Kelkit Sökmen Köy Derneği, Sultanbeyli Beyoğlu Gümüşhane Derneği, Bursa Gümüşhaneliler Derneği ve buralarda faaliyetlerini sürdüren Gümüşhane ili ve ilçeleri kültür ve yardımlaşma derneklerine ziyaretlerde bulundu.

Milletvekili seçimlerinde kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulunduğunu belirten Milletvekili Küçük, “Kimseyi ayırt etmeden, ayrıştırmadan Gümüşhane halkına hizmet etmek için vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretlerimiz daha sonraki zamanlarda da devam edecektir” diye konuştu.

Milletvekili Küçük, “Sevdamız hep millet oldu. Sevincimiz, üzüntümüz Gümüşhaneli hemşerilerimizle ile oldu. Kalbimiz tıpkı geçmişte olduğu gibi bugün de hem Türkiye için hem de Gümüşhane için attığından dolayı ilimize yapacağımız her dokunuşa il dışındaki ilimizi her konuda layıkıyla temsil noktasında bulunan gönüllü kuruluşlarımız olan derneklerimizi ziyaret edip sizler ile istişare ederek sosyal, kültürel ve ekonomik birlik ve beraberliğimizden doğan gücümüzü ilimiz içinde nasıl değerlendirebiliriz konusunda neler yapabiliriz diyerek dernek başkanlarımız, yöneticilerimiz ve o illerde yaşayan vatandaşlarımız ile istişare yaparak bilgi alış verişinde bulunmak için sizlerle bir araya geldik” dedi.

Ziyaret ettiği illerde yaşayan Gümüşhaneli hemşehrilerini tek tek dinleyerek hem Gümüşhane için neler yapılabilir konularında görüşlerini hem de hemşerilerimizin o illerdeki sorunları dinleyerek notlar alarak Ankara’dan takip edeceğinin sözünü veren Milletvekili Küçük, daha sonra Yalova ve Kocaeli ili Gölcük ilçesinde yaşayan vatandaşlara da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gümüşhane'nin Nüfusu Düşmeye Devam EdiyorÖnceki Haber

Gümüşhane'nin Nüfusu Düşmeye Devam Ediyo...

Başkan Çimen’in anne acısıSonraki Haber

Başkan Çimen’in anne acısı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar