Gümüşhane

Polis Haftası mesajları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Polis Haftası mesajları
Abone ol
Türk Polis Teşkilatının 178.kuruluş yıldönümü nedeniyle Gümüşhane’de yayımlanan kutlama mesajları.

VALİ KAMURAN TAŞBİLEK

“Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşayabilmelerini sağlamak amacıyla 1845 yılında ‘Polis Nizamnamesi’ ile kurulan Türk Polis Teşkilatımız, kurulduğu günden bugüne zaman ve mekân mefhumu gözetmeksizin büyük bir özveri ile mesai yapmaktadır.

178 yıldır fedakarlığı, gayreti ve üstün görev anlayışıyla Aziz milletimizin gönlünde taht kuran Türk Polis Teşkilatımız, emniyet ve asayişin sağlanması, kamu düzeninin temini, insan hak ve özgürlüklerinin korunması ile ilgili görev ve sorumluluklarını, toplumun desteğini de almak suretiyle çağdaş bir anlayışla yerine getirmekte, toplumda huzur ve barış ortamını tesis ederek, devletimiz ve milletimiz arasındaki ilişkiyi de güçlendirmektedir.

Bu vesileyle, Polis Teşkilatımızın Polis Haftası’nı tebrik ediyor, vatanımız ve bayrağımız için canını feda ederek şehadet mertebesine erişen tüm güvenlik görevlilerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyor ve görevi başında olan personelimize muhterem aileleri ile birlikte sağlık, mutluluk ve esenlik diliyorum.”

BELEDİYE BAŞKANI ERCAN ÇİMEN

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başkan Çimen, Türk Polis Teşkilatı’nın 178 yıldır görev yaptığını ifade ederek, “Ülkemizin dört bir tarafında vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz gözetmeden görevlerini yapan tüm polis teşkilatımızın gününü kutluyorum” dedi.

Polis Teşkilatı’nın ülkemizin dört bir tarafında vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden görev yaptıklarını kaydeden Başkan Çimen, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Tüm vatandaşlarımızın temel hak ve hürriyetlerinin korunması, kanunların yerine getirilmesi gibi birçok önemli konuda görev üstlenen kurumlarımızdan olan Türk Polis Teşkilatı 178. yaşında. 10 Nisan polis teşkilatımız için haklı bir gurur günüdür. Türk Polis Teşkilatı’nın bir toplumun düzeni, dirliği, birliği için kıymetini ve önemini yaşadığımız her olumsuz olayda daha net bir şekilde görüyoruz. Vatanımızın, şanlı bayrağımızın, milli değerlerimizin korunmasında önemli ve zorlu görev üstlenen Türk Polis Teşkilatımız, tüm bu görevleri yanı sıra devletimiz ve milletimiz arasında önemli bir köprüdür. Polislerimiz devletimizin, milletimize uzanan merhamet elidir. Bu duygularla Türk Polis Teşkilatımızın çatısı altından görev alan polislerimize görevlerinde başarılar dilerken, vatanı milleti uğruna canlarını veren tüm emniyet mensuplarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyor, gazilerimize ve halen görev başında bulunan polislerimize de minnet ve saygılarımı sunuyorum.”

İL EMNİYET MÜDÜR VEKİLİ TANER CÖMERT

“Geçmişi şan, şeref ve birçok başarı ile dolu Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 178. yıl dönümünü karşılamanın sevinç ve gururunu hep birlikte yaşamaktayız. Türk Polis Teşkilatı, bir buçuk asrı aşan deneyimi, yetişmiş kaliteli insan gücü, modern donanım ve ekipmanlarıyla halka hizmet vermeyi amaç edinmiştir. Bugün Emniyet Teşkilatının her kademesinde görev yapan personelimiz ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlamak için büyük bir azimle, kendisinden beklenen hizmetin en iyisini vermenin gayreti içindedir. Herkes bilmelidir ki vatanı ve milleti uğruna canını vermekten çekinmeyen Türk Polisi, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin önemli bir kurumu olmanın gururu ve bilinci içinde milletine hizmet vermeye devam edecektir. 

Türk Polis Teşkilatımızın 178. Kuruluş Yıldönümünü kutlar, devletimizin ve milletimizin selameti uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi minnetle yad eder, geride kalan çok kıymetli şehit ailelerimize saygılarımı sunar, görevi başında bulunan tüm Polis Teşkilatı mensuplarımıza başarı, emekli mensuplarımıza da sağlık ve esenlikler dilerim.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK Parti'nin milletvekili adaylarıÖnceki Haber

AK Parti'nin milletvekili adayları

Eskişehir'deki iftarda buluştularSonraki Haber

Eskişehir'deki iftarda buluştular

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar