Gümüşhane

Turhan aday adayı oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Turhan aday adayı oldu
Abone ol
Gümüşhane’de uzun yıllar KYK Yurt Müdürü olarak görev yapan Süleyman Turhan, AK Parti’den İl Genel Meclisi üyeliği için aday adayı oldu.

31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde merkez ilçeden İl Genel Meclisi aday adayı olan Turhan, hazırladığı evraklarını Merkez İlçe Başkanı İbrahim Taş’a teslim ederek resmi müracaatını yaptı.

Müracaatının ardından yaptığı açıklamada “Memleket işi gönül işi” diyerek mahalli idareler seçimlerinde kendisinin de aday olduğunu ifade eden Turhan, “Birlik ve beraberliğimizi beyan ederken, bütün hemşerilerimin, bana gösterecekleri güven için şimdiden teşekkür ediyorum. Bunun nasıl bir kıymet taşıdığını çok iyi biliyorum. Hepinize şükranlarımı sunuyorum. Rabbim beni sizlere karşı, mahcup etmesin, bize güç versin. Bu aziz ve kadim şehrimizde, daha güzel nice hizmetler etmeyi nasip etsin” dedi.

Kapısını çalmadığı hane, elini sıkmadığı vatandaş, kalbine dokunmadığı birey kalmayacağını ve bu anlayışla vaktinin büyük bir bölümünü bu hedefe ulaşmak için ayıracağını kaydeden Turan, “Memuriyetime öğretmen olarak başladım. Sonra, yönetici-yurt müdürü olarak görev yaptığım süre içerisinde görev anlayışımda adil, dürüst, inançlı, eşitlik ilkesiyle, hakkaniyetli, yardımsever, şeffaf yönetim anlayışıyla, vatanını, milletini, devletini, bayrağını, toprağını seven, yaptığım işe alın terimi ve sevgimi katarak, millet sevgisini kalbimde taşıyarak, Üniversitenin kuruluşunda Üniversitenin Kuruluş Derneğinde görev aldım. Gümüşhane KYK Yurt Müdürü olarak kız ve erkek yurtlarının açılması, yaygınlaşmasında bizzat görev aldım. Üniversite gençliğine hizmette bulundum. Ayrıca Türkiye’nin çeşitli illerinde okumaya giden Gümüşhaneli gençlerimize ve ilimize gelen öğrencilerimize yardım etmekten asla imtina etmedim, rehber olmaya çalıştım. Türkiye’nin yeni yüzyılında bizler de varız demek için 2024 yerel seçimlerinde partimiz uygun görürse il genel meclis üyeliğine talibim. Allah’ın izniyle görev bana verilmesi halinde yine aynı şekilde görev anlayışıyla inançlı adil dürüst olarak vatandaşlarımıza hizmet etmeye çalışacağım. Bugüne kadar elde ettiğim tüm başarıların temelinde de bu anlayışla hareket etme arzum vardır. İl genel meclisi aday adaylığımın ülkemiz, milletimiz ve memleketimiz için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.  Allah yar, yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gümüşhane Emniyetinden 2 ayrı uyuşturucu operasyonuÖnceki Haber

Gümüşhane Emniyetinden 2 ayrı uyuşturucu...

Rektör Zeybek: Dünyadaki 36 bin üniversite arasında yüzde 10'luk dilimdeyizSonraki Haber

Rektör Zeybek: Dünyadaki 36 bin üniversi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar