Gümüşhane

TÜRKAV’da kan değişimi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TÜRKAV’da kan değişimi
Abone ol
Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Gümüşhane temsilciliği görevine atanan Nusret Aslan, ilk seminer konusu olarak hem güncel hem de stratejik önemi dolayısıyla “Türk Savunma Sanayisi” konulu seminer düzenleyecekleri söyledi.

1985 yılında fikri altyapı bağlamında oluşum sürecine giren ve sendikal çalışmaların zor olduğu günlerde en uygun örgütlenme şekli olarak vakıf hüviyeti ile kamu çalışanlarının ekonomik sorunlarına eğilmeyi amaç edinmiş bir sivil toplum örgütü olan TÜRKAV’da görev değişimi yaşandı.

TÜRKAV Gümüşhane Temsilciliğine getirilen Nusret Aslan, vakfın temel amacının çeşitli toplantı ve sempozyumlar aracılığıyla ülke genelindeki kamu çalışanlarının sorunlarını ortaya koyarak ortak bir kamu çalışan kültürü oluşturmak olduğunu belirterek, “Bu amaç ile Türkiye Kamu-Sen ile ortak bir fikir ve anlayış birlikteliğine girmiştir. Bu temel amaçlar ve fikir birlikteliği ile Gümüşhane TÜRKAV olarak yeni bir yönetim ile yeni dönemin tüm TÜRKAV camiasına ve Gümüşhane’mize hayırlı olmasını temenni ederim. Temel amaç ve ilkelerden şaşmadan Gümüşhane merkez ve ilçelerini de kapsayacak şekilde yeni yönetimimiz ile çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Bu yeni dönemde Gümüşhane’nin sosyal, ekonomik ve kültürel yapısına katkı sunacak seminer ve sempozyumlara devam edeceğiz” dedi.

Çalışmalarını tüm kamu kurumlarındaki devletin asil evlatlarının birlik ve beraberlik içinde, sorun ve sıkıntılarının tartışıldığı, temel kültürün geliştirildiği ve devletin devamlılığının esas olduğu bir ortamın oluşturulmasını amaçladıklarını kaydeden Aslan, “TÜRKAV sorunların bütüncül şekilde ele alınarak çözüm önerilerinin geliştirildiği bir atmosferin oluşturulması esasına dayanarak, Lider Teşkilat Doktrin felsefesinden hareketle, çevreden merkeze ve birimden bütüne anlayışı ile Türk devlet yapısının ve kurumlarının bölünmez bütünlüğünün daha da sağlamlaştırılması amaçlanmaktadır. Bu çerçevede il, ilçe ve kurum ziyaretleri ile hem TÜRKAV’ın tanıtılıp anlatılması hem de Devletin Asil Evlatlarının kaynaşması için saha çalışmalarına da yer verilecektir” diye konuştu.

Aslan çeşitli sempozyum ve paneller gerçekleştireceklerini ve bu bağlamda ilk seminer konusu olarak hem güncel hem de stratejik önemi dolayısı ile Türk Savunma Sanayisini konu olarak belirlediklerini belirterek, Gümüşhane Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nuri Baltacı tarafından 10 Ocak 2024 Çarşamba günü saat 20.00’de Gümüşhane TÜRKAV temsilciliğinde gerçekleştirilecek seminere tüm kamu çalışanlarını davet etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Çimen’in anne acısıÖnceki Haber

Başkan Çimen’in anne acısı

Çalışan Gazeteciler Günü mesajlarıSonraki Haber

Çalışan Gazeteciler Günü mesajları

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar