Gümüşhane

Ünlü şair Nurullah Genç, Gümüşhanelilerle buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ünlü şair Nurullah Genç, Gümüşhanelilerle buluştu
Abone ol
Ünlü şair ve yazar Prof.Dr. Nurullah Genç, Gümüşhane Belediyesi tarafından düzenlenen “Bu Dünyaya Ne Gerek” konulu söyleşi programında Gümüşhanelilerle buluştu.

Gümüşhane Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen program yoğun ilgi görürken salona eşi Gülsen Çimen’le birlikte gelen Belediye Başkanı Ercan Çimen, 11 yaşındaki bir kız öğrencinin şiir okumasının ardından konuştu.

Altın kaplı insanların şehrinin güzel insanlarına hizmet etmenin kendisi için bir onur olduğunu ifade eden Başkan Çimen, “İnşallah 31 Mart’tan sonra sizlerin de desteğiyle tekrar bir 5 yıl daha bu şehre hizmet edeceğim” dedi.

Büyük İslam alimi Ahmet Ziyaüiddin Gümüşhanevi Hazretlerinin memleketinde insanlara hizmet etmenin çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Çimen, “Bu üçüncü programımız. Böyle kültürel programlarımız dolup taşıyor. Anlıyorum ki bunun şehirde bayağı bir karşılığı var. Bizdeki heyecanı ve sorumluluğu daha çok arttırıyor. Hayati İnanç hocamla başladı. Daha sonra Serdar Tuncer’le devam etti ve bu akşam da Nurullah Genç hocamız manevi olarak bizi doyuracak” diye konuştu.

Salonu dolduran tüm hemşehrilerine teşekkür eden Başkan Çimen, “Hepinizden Allah razı olsun. Belediyemizin Üniversite Gençlik Birimiyle, AK Parti Gençlik Kollarımızla zaman zaman da sivil toplum kuruluşlarımızla bu tür programlar yapıyoruz. Yapmaya da inşallah devam edeceğiz. Gümüşhane en güzeline layık. İnşallah ustalık dönemimizde şehrimize çok güzel işler yapacağız. Biz birlikte Gümüşhane'yiz, birlikte Türkiye'yiz” ifadelerini kullandı.

Ünlü şair ve yazar Prof.Dr. Nurullah Genç ise okuduğu şiir sonrasında “Ben şiiri kalemle yazmadan önce kalbimle yazıyorum” dedi. Ağırlıklı olarak Gazze ve Müslümanların yaşadığı sorunları ele alarak salonu dolduranlara çeşitli tavsiyelerde bulunan Genç, gençliğin önemine vurgu yaptı.

Konuşmasında son dönemde başta LGBT gibi sapkın düşüncelerin evrensel olan masallardaki gökkuşağını cinsiyetsizlik sembolüne dönüştürdüğünü belirterek bu konuda bir dizi uyarılarda bulundu.

Konuşmasının ardından kitaplarını imzalayıp gençlerle hatıra fotoğrafı çektiren Genç’e Belediye Başkanı Ercan Çimen’in plaket ve buket takdimiyle program sona erdi.

Haber: Damla ATMACA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gümüşhane'de ekmek yüzde 23 zamlandıÖnceki Haber

Gümüşhane'de ekmek yüzde 23 zamlandı

Demirkıran Belediye Başkanı olduSonraki Haber

Demirkıran Belediye Başkanı oldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar