Gümüşhane

Yıldız: Altın bir şehir vaat ediyorum

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yıldız: Altın bir şehir vaat ediyorum
Abone ol
AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan aday adayı Prof.Dr. Oktay Yıldız, yeni yılın ilk gününde en büyük projesini “Ben sizlere sizin çocuklarınızın ve torunlarınızın yaşayacağı altın bir şehir vaat ediyorum” sözleriyle açıkladı.

31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçimleri için AK Parti’den Belediye Başkan aday adayı olan Yıldız, sosyal medya hesaplarından paylaştığı mesajında Harşit gibi akan bir yılın sonuna, Kuşakkaya’dan doğan bir güneş gibi yeni bir yılın başına geldiklerini belirterek, “Bu yeni yılın şehrimize, ülkemize ve dünyamıza hayırlar getirmesini diliyorum. Rabbimden savaşların ve afetlerin olmadığı, çocukların ölmediği, bolluk ve bereketin sağlıkla taçlandığı bir yıl niyaz ediyorum” dedi.

"2024 Gümüşhaneliler için sıradan bir yıl olmayacak"

2024 yılının Gümüşhaneliler için sıradan bir yıl olmayacağını kaydeden Yıldız, “Şehrimizin ikinci yüzyılının ilk belediye başkanını seçeceğiz. O da bizi ya gelecek yüzyılda modern bir Gümüşhane’ye taşıyacak ya da Tekke-Mescitli arasında sıkışıp kalacak bir kasabaya. Size Belediye’de birim amirlerinin yapması gereken kaldırım, su, yol, kanalizasyon gibi altyapı yatırımlarını projelerim olarak sunmadım ve sunmuyorum. Bunlar zaten bir Belediye Başkanının yapması gereken işler. Bizler de kısmet olur da o makama gelirsek bunları zaten rutin olarak gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

"Ben sizlere sizin çocuklarınızın ve torunlarınızın yaşayacağı altın bir şehir vaat ediyorum"

Yeni yılın ilk gününde en büyük projesini paylaşan Yıldız, şunları söyledi: “Ben sizlere sizin çocuklarınızın ve torunlarınızın yaşayacağı altın bir şehir vaat ediyorum. Bu şehri aşağı yukarı dere olarak ayırmadan, ilçeleriyle birlikte, beraber kalkındıracak olan bir projeyle gelecek yüzyıla taşıyalım. Bu şehrin doğu kısmında 100-150 bin nüfusu barındıracak, iskan edecek yeni yerleşim alanları planladık. Bugünkü Pirahmet Kavşağını merkez olarak aldığımızda, Yeniyol, Tekke, Pirahmet, Kale ve civar köyleriyle birlikte şehrin gelecek yüzyılında yeni bir yerleşim alanını coğrafyacılarla, jeologlarla, madencilerle ve çevrecilerle birlikte planladık. Şehrin batı aksında ise şu anki Mescitliyle Yeni Zigana Tüneli'ne kadar olan alanı başta turizm alanı olmak özere ticari bir alan olarak ilan edip bu bölgede potansiyel yatırımcılar için yatırım yapabilecek yasal altyapıyı hazırlayacağız. Yani ana hedefimiz şehrin batı kısmında istihdam, doğu kısmında ise iskan sağlayacağız.”

Bu projenin Oktay Yıldız’ın projesi değil şehrin projesi olduğunu ifade eden Yıldız, “Yeni yılda belediye başkanımız kim olursa olsun geleceğinize, bu hedeflere lütfen sahip çıkın. Hepinize Allah'a emanet ediyorum. Sevgiyle, bilgiyle” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gümüşhane bir değerini daha kaybettiÖnceki Haber

Gümüşhane bir değerini daha kaybetti

Artabel için yeni çalışma grupları oluşturulacakSonraki Haber

Artabel için yeni çalışma grupları oluşt...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar