Kelkit’te feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Ev.Gümüşhane

Kelkit’te feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı

AK Parti Gümüşhane 7.olağan il kongresi yapıldı
Gümüşhane’de 150 Toki’nin kuraları çekiliyor
Vaka sayıları düşmeye devam ediyor

Gümüşhane’de Kelkit ilçesinde 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı. Anne ile oğlunu ayıran kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Kelkit’ten Şiran istikametine ilerleyen Samet Mutlu (19) yönetimindeki 29 AAF 553 plakalı otomobil, Kelkit-Şiran karayolunun Gümüşgöze Beldesi yol ayrımında beldeden gelen Gümüşgöze Belediye Başkanı Hasan Aksel (61) yönetimindeki 29 AAG 446 plakalı makam aracıyla kafa kafaya çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobiller yol kenarında bulunan tarlalara savrulurken makam aracını süren Belediye Başkanı Aksel ile diğer otomobilin sürücüsü Samet Mutlu ile yanında yolcu olarak bulunan annesi Gülay Mutlu (43) yaralandı.

Yaralılar 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Kelkit Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen anne Gülay Mutlu kurtarılamazken sürücü oğlu Samet Mutlu Trabzon’daki bir hastaneye sevk edildi. Kazaya karışan Belediye Başkanı Aksel’in sağlık durumunun iyi ve hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Anne ile oğlunu ayıran kazada Mutlu ailesinin Kelkit ilçe merkezindeki işlerini hallettikten sonra ilçeye bağlı Kılıçtaşı köyüne gittikleri öğrenildi.

Paylaş

YORUMLAR

WordPress: 0
Ana Sayfa
Video
Ara