Gençlik Merkezi Akocak köy okulunda

Ev.Gümüşhane

Gençlik Merkezi Akocak köy okulunda

Vali Taşbilek’ten Rektörümüze ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti
Ramazan’da gıda denetimleri artırıldı
Kürtün Sempozyumu düzenlenecek

Okulların açılmasıyla birlikte yeni eğitim öğretim yılında gönüllü gençlerle ilk ziyarette Gençlik Merkezi üyeleri merkeze bağlı Akocak köyü ilkokulundaki minik yüreklerin geleceğe daha umutla bakabilmeleri ve kendilerini daha iyi yetiştirmeleri için Kostan Dağını aşarak miniklerle buluştu.

“Merkezim Her Yerde” projesi kapsamında gönüllü gençler minikler için hazırladıkları kırtasiye, sportif malzemeler ve çeşitli hediyeleri teslim ederken çocuklarla güzel bir gün geçiren gönüllü gençler yüz boyama etkinliği yapıp, ardından uçurtma etkinliği yaparak miniklerin yüzlerinde oluşan tebessüme ortak oldu.

Çocuklar için hazırladıkları kitapları onlara vererek kitap okuma halkası oluşturan gençler Müzik Kulübü öğrencileriyle de çocuklarla okulun bahçesinde toplanarak birlikte şarkılar söyleyip doyasıya eğlendi.

Yetkililer “Merkezim Her Yerde” projesi ile ya şehrin güzelliklerini köylere ya da köylerin bütün güzelliklerini şehre taşımaya devam edeceklerini kaydetti.

Paylaş

YORUMLAR

WordPress: 0
Ana Sayfa
Video
Ara