Ev.Siyaset

Özgün müracaatını yaptı

AK Parti Şiran ilçe başkanı Tosun oldu
Aşkın, başvurusunu yaptı
Başer: Kimseyi üzmeden ve kırmadan gönüllere gireceğiz

Eşi ve arkadaşlarıyla parti binasına gelerek hazırladığı evrakları AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu’ya teslim eden Özgün, “Tarlada izi olanın harmanda yüzü olur” diyerek aday adayı olduğunu açıkladı.

Burada yaptığı açıklamada kendisini yalnız bırakmayan eş, dost, arkadaş ve teşkilat mensuplarına teşekkür eden Özgün, “Tarlada izi olanın harmanda yüzü olur. Seçim dönemleri de aslında teşkilatların harman dönemi. İnşallah biz de bu niyetle yola çıktık. Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin. Beni burada yalnız bırakmayan herkse teşekkür ediyorum. Biz bu yola çıktık. Nasip neyse o olacak diyoruz. Diğer belediye başkanı aday adayı olacak arkadaşların hepsine de teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum” dedi.

AK Parti Mehmet Emin Erdoğdu da Yusuf Özgün’ün AK Parti teşkilatlarının duayen isimlerinden birisi olduğunu belirterek, “Aday adaylarımızdan resmi anlamda ikincisini bugün almış bulunuyoruz. Yusuf beyi tanıtmaya lüzum yok zaten teşkilatın içinden geliyor. Teşkilatın duayen sahiplerinden bir arkadaşımız. Kendisine başarı dileklerimizi iletiyoruz. Allah hayırlı, uğurlu etsin” diye konuştu.

Paylaş

YORUMLAR

WordPress: 0
Ana Sayfa
Video
Ara