Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz Aydın Doğan Ziyaretinin Detaylarını Anlattı; “Mutluluğu Gözlerinden Belli Oluyordu”

Ev.Gümüşhane

Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz Aydın Doğan Ziyaretinin Detaylarını Anlattı; “Mutluluğu Gözlerinden Belli Oluyordu”

Trabzon’da Yapılacak Çakırgöl Toplantısına Gümüşhane Hazır
Tayini çıkan Jandarma personeline plaket
Çakırgöl Toplantısı Öncesi Gümüşhane Kamuoyu Uyardı

Türk iş dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan beraberinde eski Başbakan Yardımcılarından Hüsamettin Özkan ve Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmenlerinden Ertuğrul Özkök ile birlikte Gümüşhane’nin Kelkit İlçesine geldi.

Salı veya Çarşamba gününe kadar baba ocağı Kelkit’te bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunacak olan Aydın Doğan’ın programı ile ilgili Gümüşkoza’ya açıklamalarda bulunan Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Kelkit halkı olarak üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirme gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Aydın Doğan’ı ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Ünal Yılmaz, “Hemşehrimiz, büyüğümüz Aydın Doğan beyefendi memleketine ziyarete geldi. Biz de ilçe halkı olarak önce Erzincan havaalanında ardından da ilçemizin girişinde kendisini karşıladık. Şimdi evinde istirahat ediyor. Bu süreçte herhangi bir konuyu konuşmadık. Kelkit’te, evinde istirahata çekildi. Hem yolculuk, hem kalabalık, hem de sıcaktan dolayı biraz yorgun düştü, o nedenle de şu an için dinleniyor” dedi.

“Program Beyefendinin Taleplerine Göre Şekillenecek”

Kelkit Belediye Başkanı ve Kelkit halkı olarak üzerlerine düşen görevi en iyi bir şekilde yerine getirmeye çalıştıklarına vurgu yapan Başkan Yılmaz, “En iyi şekilde karşıladık. Vatandaşlarımız heyecanla, şevkle karşıladı. Pazartesi programında Kelkit Kaymakamlığı ziyareti, öğlen de Kelkit Belediyesi ziyareti var. Gümüşhane Valimiz Alper Tanrısever, programı dolayısıyla yarın Belediye Başkanlığımızda organize edilecek öğlen yemeğine katılamayacak. Akşam programında bizimle beraber olacak. Akabinde Salı günü Organik Tarım tesisleri ziyaret edilecek. Annesinin mezarını ziyaret edecek. Salı akşamı geç saatlerde veya Çarşamba günü dönüş yapacak. Salı akşamında da bazı programlarımız var. Tabi bu programların hepsi beyefendinin sağlık durumları çerçevesinde gerçekleştirilecek. O nasıl uygun görürse o şekilde hareket edeceğiz” diye konuştu.

“Yapacakları Kendi Tasarrufu Olacaktır”

Yatırım noktasında herhangi bir görüşmenin olmadığına dikkat çeken Yılmaz, “Lakin Aydın Doğan Bey, buraya yapacağı fabrikanın planları ile ilgili kafasında oluşturduğu şeyler var. Çalışmalar ve talimatlar ile ilgili kendisinin tasarrufları olacaktır. Daha önceki görüşmelerimizde Kelkit’e 400-500 kişinin istihdam edilebileceği bir fabrika kurmak istediğini söyledi. Çanakkale Seramik ile ilgili görüşmeler yapılmış. Bu bilgiyi edindik ancak şu anda böyle şeyleri gündeme getirmemiz doğru olmaz, getirmeyiz de. Şu an için biz kıymetli misafirimizi en iyi şekilde ağırlamakla sorumluyuz. Yapacakları veya yapmayacaklarını değil hemşerimiz, büyüğümüz olarak bize düşen görevi yerine getiriyoruz” şeklinde konuştu.

“Çok Mutlu Oldu”

Aydın Doğan’ın beraberinde Eski Başbakan Yardımcılarından Hüsamettin Özkan ve Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmenlerinden Ertuğrul Özkök ile ziyarete geldiğine işaret eden Yılmaz, “Aydın Beyle beraber gelen bu isimler yapılan karşılama törenlerinden son derece memnun kaldığını ifade ettiler. Kendisi de “Benim her şeyim olan Kelkit. Özüm de Kelkit, sözüm de Kelkit” gibi sözler kullandı. Çok mutlu olduğu gözleniyordu. Sağlığı el verirse çarşı içerisinde programı da olacak” ifadelerini kullandı.

Paylaş

YORUMLAR

Ana Sayfa
Video
Ara