Tonbul yeniden Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı oldu

Ev.Gümüşhane

Tonbul yeniden Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı oldu

İzcilerden Örümcek Ormanları’nda doğa yürüyüşü
Beyne benzeten de var kabağa benzeten de
Başkan Koç 110 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Memur-Sen 7. Olağan Genel Kurulu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve dünyanın dört bir tarafından gelen konukların katılımı ile Ankara‘da gerçekleşti. 

Tek liste ile gidilen Genel Kurul’da mevcut Genel Başkan Ali Yalçın’ın listesinde yer alan Şiran ilçesine bağlı Sarıca köylü Hacı Bayram Tonbul, delegelerden tam destek alarak güven tazeledi.

2008’den bu yana Memur-Sen’de Toplu Sözleşme ve Mevzuattan sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Tonbul’un toplu görüşmelerde ve toplu sözleşmelerde memur ve memur emeklileri için elde edilen onlarca kazanımda imzası bulunuyor.

Bu yıl 7.’si gerçekleştirilecek, milyonlarca memur ve memur emeklisini ilgilendiren toplu sözleşme görüşmelerini bizzat yürütecek olan Tonbul’u yoğun bir çalışma dönemi bekliyor.

Paylaş

YORUMLAR

WordPress: 0
Ana Sayfa
Video
Ara