Kaymakam Gültekin veda etti

Ev.Gümüşhane

Kaymakam Gültekin veda etti

Dağların Delisi Muzaffer Demirhan konuşuldu
Turizm Fakültesi Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’nden Ödülle Döndü
Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever’den mesleki eğitim çağrısı

Gümüşhane’nin Köse ilçesine geçtiğimiz temmuz ayında atanan Kaymakam İbrahim Gültekin, Erzurum’un Karaçoban ilçesine görevlendirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla 14 Temmuz 2020 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan atama kararnamesinin ardından değişen Kürtün ve Şiran Kaymakamlarıyla birlikte görevine başlayan Kaymakam Gültekin, yaklaşık 6 aylık görev süresinin ardından İçişleri Bakanlığı’nın görevlendirmesiyle Erzurum’un Karaçoban ilçesine gitmek üzere Köse’den ayrıldı.

Kaymakamlığın sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayımlayan Kaymakam Gültekin, şunları söyledi: “Çok değerli Köseli hemşehrilerim, yaklaşık 6 aydır kaymakam olarak hizmet ettiğim Köse’den, İçişleri Bakanlığımızca Erzurum/Karaçoban’a görevlendirilmem sebebiyle ayrılıyorum. Görev sürem boyunca uyum içinde çalıştığımız, her şartta bizlere destek olan başta, Köse Belediye Başkanı Sn. Turgay KESLER’e, yine uyum içinde çalıştığımız bizlerle, daha güzel bir Köse için neler yapılabilir noktasında fikirlerini paylaşan ilçemizdeki tüm siyasi parti ilçe başkanlarına, tüm mesai arkadaşlarıma ve tüm Köse halkına şükranlarımı sunuyorum.”

Paylaş

YORUMLAR

WordPress: 0
Ana Sayfa
Video
Ara